What customers say about EVS?

Home What customers say about EVS?

What customers say about EVS?

 

EVS Beerse, lagere energiefactuur

Europe Chocolate Company is een Belgische onderneming die chocoladeproducten levert aan professionele gebruikers zoals industriële bakkerijen, roomijsfabrikanten en grootwarenhuizen. Omdat directeur Richard Nelemans een lagere energiefactuur wilde en zijn tijd liever aan zijn corebusiness besteedde, koos hij voor een samenwerking met EVS Energy.

 

- Richard Nelemans, directeur van Europe Chocolate Company

EVS, Liebaert, Deinze, Gent

Familiebedrijf Liebaert nv is gespecialiseerd in de productie en bewerking van elastisch textiel en geweven band voor hoogwaardige lingerie, kwaliteitsvol badgoed en medische en technische toepassingen. Omdat assistant plant manager en energieverantwoordelijke Steven Regelbrugge wilde besparen op de energiekosten van het bedrijf, nam hij contact op met EVS Energy.

 

- Steven Regelbrugge, Liebaert, Deinze

EVS, Dockx Group

Als Support Manager voor Dockx Group, dienstverlener in mobiliteit en logistiek met de merken Dockx Rental, Dockx Movers en Dockx Logistics, laat ik me bij ons energiebeheer al nu zo’n vijf jaar adviseren en begeleiden door EVS Energy uit Beerse.
Als logistieke dienstverlener en marktleider in de kortetermijnverhuur van voertuigen willen we aan onze klanten, medewerkers en andere stakeholders rekenschap afleggen over ons energieverbruik. Niet alleen uit economische overwegingen, maar ook en vooral om onze voortrekkersrol als maatschappelijk verantwoord bedrijf kracht bij te zetten.
EVS Energy begeleidt en adviseert ons daarin op een pragmatische manier. Voor onze 25 vestigingen en tal van operationele processen is het kostenefficiënte energiebeheer, waarin EVS Energy ons bijstaat, haast een profitcenter geworden. Het advies van EVS Energy betaalt zichzelf meervoudig terug.

- Wilfried Dockx, Support Manager Dockx Group, Wilrijk

Van Ende en Roxy heeft met de samenwerking met EVS al een behoorlijke besparing kunnen realiseren enkel door Gas en Elektriciteit op het juiste moment aan te kopen. Dit waar een zaakvoerder van een KMO geen tijd voor heeft.

- Jo Van Ende, Van Ende & Roxy, Herentals

EVS Energy werkt onafhankelijk van de energieleveranciers. Ze gingen met open blik de markt op en zochten naar de beste formule voor onze energiebehoeften. Dankzij hen weet ik zeker dat ik niet te veel betaal.

- Mexico Natie, Antwerpen

Bij de vergelijking tussen de verschillende leveranciers keek EVS Energy niet alleen naar de voorgestelde tarieven, maar ook naar de kleine lettertjes. Als je wil weten wie écht de voordeligste is, moet je diep graven.

- Beliën Automotive Group, Neerpelt

Ik geloof stellig in het principe: "Schoenmaker blijf bij uw leest". Daarom heb ik de aankopen van onze energie toevertrouwd aan EVS Group. Als specialist kennen zij de energiemarkten als geen ander en hebben zij ervoor gezorgd dat de energiefacturen van onze bedrijven aanzienlijk beterkoop werden.

- Eric Cuyt, Garage Kant, Antwerpen, Sint-Niklaas, Beerse, Olen

Ik vertrouw voor de controle van onze energiefacturen volledig op EVS Energy. Zij halen er regelmatig fouten uit en zorgen ervoor dat we geen euro te veel betalen.

- Pieter Boutens, Euro Shoe Group, Beringen

We betalen niet alleen minder voor onze energie, maar vinden in EVS Energy ook een betrokken partner die altijd klaar staat om ons goede raad te geven.

- Stef Tas, Hubo Belgium, Wommelgem

Door de jaren werd het vergelijken van offertes van energieleveranciers steeds moeilijker en werd er door Lodewijckx n.v. gezocht naar een partner om hierin de begeleiden, eerst hebben we weliswaar gewerkt met een firma in een no cure/no pay formule maar dit viel niet mee aangezien deze firma niet proactief genoeg werkte, deze samenwerking is dan geëindigd, hierna is dan het contact ontstaan met EVS en dit liep veel beter, steeds als de markt het toelaat worden we hierin perfect begeleid aangaande energieaankopen, ook de opvolging van de maandelijkse energiefacturen gebeurt stipt en vlekkeloos.

- Guy Lodewijckx COO Lodewijckx n.v, Veerle-Laakdal

Dankzij EVS Energy konden we fors besparen op onze energiefactuur. Zij vonden niet alleen de beste leveranciers op de markt, maar hebben ook uitstekend onderhandeld om voor ons het onderste uit de kan te halen.

- Jasmine Arijs, Arijs Afhaalcenter Seafood, Herentals