News

Home News

EVS Energy op nationale WKK ontmoetingsdag Groot-Bijgaarden

Sep

EVS Energy op WKK-ontmoetingsdag, Groot-Bijgaarden

EVS Energy neemt deel aan de WKK-ontmoetingsdag, slotevenement TETRA, Micro-WKK
Deze nationale WKK-ontmoetingsdag vindt plaats op dinsdag 27 september in Salons Waerboom, Jozef Mertensstraat 140, 1702 Groot-Bijgaarden.

COGEN Vlaanderen organisteert op dinsdag 27 september samen met de WKK-facilitatoren voor het Waalse en Brusselse Gewest de 2e editie van de “nationale WKK-ontmoetingsdag”! We kijken echter niet alleen over de taalgrens, maar we blikken ook vooruit met alst centrale thema dit jaar is "INNOVATIE". Dit thema sluit perfect aan bij het IWT-TETRA project ‘Micro-WKK’. De WKK-ontmoetingsdag vormt ook het slotevenement van dit project en daarom is er in het programma bijzondere aandacht voor de bevindingen en resultaten die hieruit zijn voortgekomen. De WKK-ontmoetingsdag biedt bedrijven, overheden en organisaties die hun energieverbruik willen optimaliseren de gelegenheid om op één dag een pak bruikbare informatie in te winnen via interessante voordrachten. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment: op de bijhorende WKK-beurs kan u bedrijven rechtstreeks aanspreken voor advies betreffende uw concreet project of nieuwe contacten leggen met bedrijven uit de WKK- en de bredere energiesector.

EVS Energy in Voka tijdschrift

Aug

Magazine "Ondernemers" van Voka sprak met EVS Energy

"Ondernemers" publiceerde in september 2016 een reportage over EVS Energy. De lezer vindt er meer informatie over de werkwijze van het bedrijf en de voordelen voor de klanten. Ook de installatie en het beheer van een installatie voor warmtekrachtkoppeling komen aan bod.